30.05.2024

4-6 Yaş Kur'an Kursları Yılsonu Porgram Yapıldı

İlimiz Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarımızda okuyan öğrencilerimiz tarafından Müftülüğümüz Konferans Salonunda yıl sonu etkinlik programı düzenlendi. Programa öğrenci velileri ve vatandaşlarımız katılım sağladı. Programda konuşan İl Müftüsü Vekili Bahtiyar KARGIOĞLU 4-6 yaş eğitim programlarının öneminden bahsetti. Programda öğrencilerimiz tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, dualar ve şiirler yer aldı. Aynı zamanda Hacivat, Karagöz ve Nasreddin Hoca gösterisi öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi. Program sonunda öğrencilere patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı yapıldı ve balon hediye edildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen Kur'an kursu hocalarımıza teşekkür eder, öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.