23.05.2024

Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı

İlimizen Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu ile hacca gidecek hacı adayları için pazartesi pazarında uğurlama töreni düzenlendi. Törene Kütahya Valisi Musa IŞIN, İl Müftü Vekili Bahtiyar KARGIOĞLU, İl Müftü Yardımcımız Tahsin EKİM, hacı adayları ve yakınları katıldı.
Törende konuşan Kütahya Valisi Musa IŞIN; “Allah yolculuğunuzu mübarek kılsın. Herkese nasip olmaz, size nasip olmuş. Allah kabul etsin. İnşallah sağlıcakla gidip gelirsiniz. Yolunuz açık olsun. Allah’a emanet olun. Duanın kabul edildiği bir yere gidiyorsunuz. Bize de dua edin. Ülkemize, halkımıza, milletimize, Kütahya’mıza dua edin. Yolunuz açık olsun. Selametle gidin, selametle dönün. Allah’a emanet olun” diye konuştu.
Hacı adayları İl Müftü Vekilimiz Bahtiyar KARGIOĞLU'nun yaptığı duanın ardından Medine'ye gitmek üzere Kütahya Zafer Havalimanına uğurlandı.
2024 yılında İlimizden hacca gidecek 1069 hacı adayımızın haclarının mebrur olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederiz.