01.05.2024

Şehit Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy Ebediyete Uğurlandı

İl Müftümüz Dr. İrfan AÇIK, 27 Eylül 2022 tarihinde Millî Savunma Bakanlığı #Gölcük Tersanesi Komutanlığında geçirdiği kaza sonucu tedavi altına alındığı #Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy’un cenaze törenine katıldı. Şehit Sözleşmeli Er Rıdvan Gürsoy, #Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy beldesinde ebediyete uğurlandı.
Şehit Rıdvan Gürsoy’un naaşı, İl Müftümüz Dr. İrfan Açık’ın öğle namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazının ardından Balıköy mezarlığında defnedildi.
Törene, şehit Rıdvan Gürsoy’un ailesi ve yakınları, belediye başkanları, askeri ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Şehidimizin ruhu şad olsun...