25.04.2024

Hac Hazırlık Seminerleri Düzenlendi

2024 yılında ilimizden Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu ve Acentalar ile hacca gidecek hacı adaylarına yönelik Hac Hazırlık Semineri Müftülüğümüz konferans salonunda düzenlendi. İki gün süren seminerde Halk Sağlığı Uzmanı Yüksel ALTUĞ tarafından "Temel Sağlık Bilgileri" , İl Müftü Yardımcımız Bahtiyar KARGIOĞLU tarafından "Hac Yolculuğundan Önce Maddi Manevi Hazırlık ve Bir Arada Yaşama Bilinci" , Şube Müdürümüz İsmail ÜSTÜN tarafından "Haccın Hikmeti ve Hacdaki Sembollerin Önemi" , İl Müftü Yardımcımız Tahsin EKİM tarafından "Genel Hatlarıyla Hac ve Umre Menasiki ile Tatbikatı" , İl Müftü Yardımcımız Mustafa KARAMAN tarafından "Hz. Peygamber, Mescidi Nebevi ve Medine" ve İl Müftü Yardımcımız Tuğba ANATOPRAK tarafından "Kadınlara Özgü Durumlar" konularında sunumlar gerçekleştirildi. Seminerimize katılan tüm Hacı adaylarına teşekkür ederiz...