05.04.2024

Kadir Gecesi Dualarla İdrak Edildi

Müftülüğümüzce, Bin aydan daha kıymetli olan Kadir Gecesi münasebetiyle Ulu Camii'nde gündüz kadınlara yönelik, akşam ise tüm vatandaşlarımıza yönelik program düzenlendi.

Kütahya Ulucami'de kadınlara özel Kadir Gecesi Programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programda İl Müftü Yardımcımız Tuğba ANATOPRAK'ın yaptığı vaazın ardından Hesna Köksal Kur'an Kursu öğrencileri ve vatandaşlarımızın okuduğu hatimlerin duası İl Vaizi Aysun ÖGCEM tarafından yapıldı.

Teravih namazı öncesinde ise okunan Kur'an-ı Kerim, İlahi ve Mevlid ile başlayan program, İl Müftümüz Sayın Dr. İrfan Açık tarafından yapılan sohbet ve dua ile devam etti.
Akabinde Kur'an-ı Kerim Ziyafetinin sunulduğu program, kılınan tesbih namazı ile sona erdi.
Namaz sonrası TDV Kütahya Şubemiz tarafından tatlı ve çay ikramı yapıldı.
Kadın-erkek, genç-yaşlı herkesin katılım sağladığı program, büyük bir coşku ile icra edildi.