16.01.2024

17.01.2024 Tarihli Vhki, Şöför, Bekçi, Aşçı ve Hizmetli Alımı Sınavı Yer ve Tarih Duyurusu

İlimiz ve İlçe Müftülüklerinde münhal bulunan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği, Şöför, Bekçi, Aşçı ve Yardımcı Hizmetler, (Hizmetli) kadroları için;

1- V.H.K.İ Uygulama sınavı 17.01.2024 tarihinde saat 09.00’da Kütahya İl Müftülüğünde yapılacaktır.
2- V.H.K.İ Uygulama sınavında dileyenler kendi klavyeleri ile sınava katılabilecektir.
3- Müracaatçılar sınav yerlerinde belirtilen tarih ve saatte kendi imkanlarıyla hazır bulunacaklardır.
4- Uygulama sınavından sonra sözlü sınava aynı gün İlimiz Müftülüğünde devam edilecektir.
5- Sınavın belirtilen tarihte sona ermemesi  halinde sonraki günlerde sınava devam edilecektir.

6- V.H.K.İ uygulama sınavı PARDUS işletim sisteminde yapılacaktır.

Uygulama ve Sözlü Sınav Yeri Adresi:
Kütahya İl Müftülüğü
Alipaşa Mh. Atatürk Bulvarı No: 8 43020 Merkez / KÜTAHYA