25.05.2021

Irak’lı Yunus Bisikletine Kavuştu

Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Merkez Eyüp Sultan Camii din görevlileri, Iraklı Yunus’un bisiklet hayalini gerçekleştirdi.

Kütahya İl Müftülüğüne bağlı Merkez Eyüp Sultan Camii din görevlileri Fatih Eryılmaz ve Ali Osman Zırığ, cami cemaatinin desteği ile mahalledeki mülteci ailelere destek oluyor.

Ramazan ayı boyunca mülteci ailelere gıda yardımında bulunan din görevlileri, elektrik, doğalgaz gibi temel ihtiyaçlarını karşıladıkları Iraklı ailenin küçük oğlu Yunus'un bisiklet hayalini gerçekleştirdi.

Hayırsever cami cemaatinin desteği ile temin edilen bisiklet Iraklı Yunus’a hediye edildi.

Bisiklet hayaline camide kavuşan Yunus, bisikletiyle cami bahçesinde doyasıya tur attı.

Mahallede çok sayıda mülteci aile bulunduğunu belirten din görevlileri, cami cemaatinin desteği ile mahallede ensar muhacir kardeşliğinin güzel bir örneğini sergilediklerini ifade ettiler.