05.02.2021

Simav ve Şaphane İlçe Müftülüklerine Ziyaret

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İl Müftü Yardımcısı Tuğba Aanatoprak, İl Müftülüğü Şube Müdürü Mehmet Mercan'dan oluşan heyet Simav ve Şaphane İlçelerinde bir dizi ziyarette ve incelemelerde bulundu.

Müftü DEMİRTAŞ ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bugün Şaphane ve Simav ilçelerimizde değerli çalışma arkadaşlarımızı ve kurumları ziyaret ettik. İlçe Müftülerimizle hizmetlerimizi değerlendirdik.

Şaphane İlçe Müftümüz Salim Üzülmez ve Simav İlçe Müftümüz Muhammed Aydın kardeşlerimize özverili gayretleri için teşekkür ederim. Çalışma arkadaşları ile birlikte çok özel hizmetlere imza atıyorlar. Müftülükler olarak pandemi dönemini bir eğitim dönemi olarak değerlendiriyoruz. Değerli hocalarımız özverili bir şekilde hizmet üretiyorlar. Online eğitimler hız kesmeden devam ediyor. Başta Simav olmak üzere Kütahya il ve ilçelerinde sahadayız ve ayaktayız " dedi.

Müftü Demirtaş ve heyeti, Simav Belediye Başkanlığı, Naşa Belediye Başkanlığı, Sengel Engelliler Derneği, İlçe Müftülüğü ve Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Yeni Camii'ni de ziyaret eden İl Müftüsü Demirtaş, cami görevlileri ile görüşüp cami cemaati ile sohbet etti.

Nazlı Deniz'in Özverili Gayreti Duygulandırdı!

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ve heyeti Simav Sengel  Engelliler Derneğini ziyaret ederek Dernek başkanı Canan Yıldırım Ceylan'dan Derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve dernek başkanı Ceylan'a çalışmaları için teşekkür etti.
İl Müftüsü  Demirtaş,  otistik engelli Nazlı Deniz Ceylan isimli  öğrencinin Kur'an-ı Kerimi öğrenmesi ve hafızlık eğitimine yönelik özel gayreti ve başarısı için tebrik ederek, öğrencinin  hafızlık hazırlık eğitimine alınacağını belirterek:
"Otistik engelli kızımız Nazlı Deniz Ceylan hakikaten çok özel bir öğrenci. Bir çok kaabiliyeti  var. Yaptığı resimleri bizlere gösterdi. Mutlulukla inceledim. Diğer taraftan Kur'an-ı Kerimi öğrenmiş,  bir çok duayı ezberlemiş. Ayrıca  çok istekli bir şekilde hafızlık yapmak beklentisi içinde. Eğitimden sorumlu İl Müftü Yardımcımız Tuğba Anatoprak ve diğer komisyon üyeleri ile birlikte  kararımızı verdik. Kızımız Nazlı'yı Hafızlık Hazırlık Eğitimine aldık ınşaallah. Nazlı kızımız, çok zeki, kabiliyetli ve sevgi ortamında hayatını sürdürüyor Ailesini ve destek verenleri tebrik ediyorum." dedi.