06.01.2021

İlçe Müftülerimiz Göreve Başladı

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin DEMİRTAŞ , görevlerine yeni başlayan ilçe müftülerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.
Müftü DEMİRTAŞ, yeni müftülere cübbe ve sarıklarını giydirerek şunları söyledi :
"Kütahya ilimizde münhal bulunan ilçe müftülüklerine atamalar uzun süre bekleniyordu. Böylece Hisarcık , Pazarlar ve Çavdarhisar ilçeleri müftülerine kavuştu. Bu yeni isimlerle birlikte ilimiz ve ilçelerimizin dini hayatı daha da kuvvetlenecektir" dedi.
Hisarcık İlçe Müftülüğüne Sebahattin AKYOL atandı. AKYOL, Erzurum Pazaryolu ilçe müftülüğü görevini sürdürüyordu.
Pazarlar İlçe Müftülüğüne Erkan KARACA atandı. KARACA, Ordu İl Müftülüğü Vaizliği görevinden ilçe müftülüğüne atandı.
Çavdarhisar İlçe Müftülüğüne Erkan AKSU atandı. AKSU, daha önce Maltepe Cezaevi Vaizliği yapıyordu.