02.10.2020

Vali Ali Çelik’e Camiler ve Din Görevlileri Haftası Ziyareti

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Kütahya İl Müftülüğü Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Komisyonu, Kütahya Valisi Ali Çelik’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığının bu sene temayı “Cami ve İlim” olarak belirlediğini ifade eden Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, hafta içerisinde yapılacak etkinlikler hakkında Vali Ali Çelik’e bilgiler verdi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

Din görevlilerinin her iki dünya için de mücadele verdiğini belirten Vali Ali Çelik, “Salgının yayılmasını önlemek için aralıksız hizmet veriyorsunuz. Hiçbir karşılık beklemeden fedakârca sürdürdüğünüz destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette; İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Müftü Yardımcıları Mustafa Karaman, Tuğba Anatoprak, Şube Müdürü Gürsel Bayram, Din Görevlileri Derneği Başkanı Murat Oruç, Diyanet-Sen Kütahya Şube Başkanı Nazif Kocaçoban yer aldı.