T.C. Cumhurbaşkanlığı
Diyanet İşleri Başkanlığı

Kütahya Müftülüğü

20.06.2026

2026 Mezun Hafızlar Buluşması Gerçekleştirildi

2026 Mezun Hafızlar Buluşması Gerçekleştirildi

İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen “2026 Mezun Hafızlar Buluşması” programı, mezun hafızlarımızın ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Hafızlık Eğitimi Daire Başkanı İbrahim Yılmaz, İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, müftü yardımcıları ve mezun hafız öğrenciler katıldı.

Programda konuşan İbrahim Yılmaz, hafızlığın büyük bir emanet ve nimet olduğunu vurgulayarak, hafızların Kur’an-ı Kerim’i sadece ezberlemekle kalmayıp onun mesajını hayatlarına yansıtmalarının önemine dikkat çekti. Mezun hafızları tebrik eden Yılmaz, “Ahlakınız Kur’an ahlakı olsun.” tavsiyesinde bulunarak eğitim hayatlarında başarılar diledi.

İl Müftümüz Dr. İrfan Açık hafızlık eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik ederek kendilerine hayırlı ve bereketli bir ömür temennisinde bulundu.