10.07.2024

Tayin ve Görevde Yükselme sebebiyle Müftülüğümüzden ayrılacak personel için veda programı düzenlendi.
Müftülüğümüzde görev yapmakta iken Aydın İl Müftü Yardımcısı olarak atanan Mustafa KARAMAN, Şaphane İlçe Müftüsü olarak atanan Yasin KARA, Şube Müdürü olarak atanan İbrahim TOKAÇ ve Yusuf KIZILDAĞ için veda programı düzenlendi. Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan programa İl Müftümüz Dr. İrfan AÇIK, Emekli Müftü İbrahim GEMİCİ, İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri ve daire personeli katıldı. Program, tayini çıkan personelin veda konuşmalarının ardından İl Müftümüz Dr. İrfan AÇIK'ın konuşması ve plaket takdimi ile sona erdi. İl Müftümüz atamaları yapılan personele yeni görev yerinde başarılar diledi.