01.07.2024

2024 Yılı Yaz Kur'an Kursları Başladı

İlimiz merkez ve köy camileri ile Kuran kurslarında Yaz Kur'an kurslarımız  1 Temmuz 2024 Pazartesi itibarıyla başladı. İlimiz Şeyh Edebali Camii'nde açılış programı yapıldı. Programda konuşan İl Müftüsü Vekili Bahtiyar KARGIOĞLU kız ve erkek çocuklarına yönelik sabah ve öğleden sonra açılan yaz Kur'an kurslarının 7 hafta süreceğini, camilerin çocuklarla şenleneceğini, camilerin çocuklarla çiçek açtığını  ve inşallah çocuklarımızın Allah ve peygamber sevgisini, temel dini bilgilerini buralarda öğreneceklerini söyledi. Programa İl Müftü Yardımcısı Mustafa KARAMAN, Şube Müdürleri Mehmet MERCAN ve İsmail ÜSTÜN de katıldılar.Program sonunda çocuklara balon ve pamuk şekeri ikramında bulunuldu. Tüm çocuklarımıza ve ailelerine teşekkür ederiz.