04.07.2024

2024/2. Dönem Manevi Danışmanlık Başvuruları

Toplumun  bütün  kesimlerine  din  hizmeti  sunan  Başkanlığımız,  toplumsal  yapının  önemli  bir kesimini oluşturan gençlerin, milli ve manevi değerler ekseninde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla dini, sosyal, kültürel, eğitim vb. alanlarda sistemli ve kalıcı çalışmalar yürütmektedir.
Bu itibarla; 25 Ağustos 2024 - 25 Şubat 2025 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezleri ve KYGM yurtları, Diyanet Gençlik Merkezleri, Belediye Gençlik Merkezleri, Türkiye Diyanet Vakfı  yurtlarında manevi  danışmanlık  ve  rehberlik  hizmeti  sunmak  üzere  2024  yılı  2.  dönem manevi danışman görevlendirmeleri yapılacaktır.
İlk defa görevlendirme başvuruları, Müftülüğümüzce aşağıdaki başvuru dilekçesi doldurulmak suretiyle alınacak olup, değerlendirme ve teklifler aşağıdaki Manevi  Danışman  Görevlendirme  Usul ve Esasları çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

-Başvurular 04.07.2024-26.07.2024 tarihleri arasında Müftülüğümüze şahsen yapılacaktır.