22.12.2020

23.12.2020 Tarihli Vhki, Bekçi, Aşçı ve Hizmetli Alımı Sınav Tarih ve Yeri Duyurusu

İlimiz Müftülüğü ve İlçe Müftülüklerimizde münhal bulunan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadroları için;

1-Vhki Uygulama sınavı 23.12.2020 tarihinde saat 10:30’da Kütahya Halk Eğitim Merkezinde yapılacaktır.

2-Vhki Uygulama sınavında kullanılan bilgisayar klavyeleri q (Q) olduğundan dileyenler kendi klavyeleri ile sınava katılabilecektir.

3-Müracaatçılar sınav yerlerinde belirtilen tarih ve saatte kendi imkanlarıyla hazır bulunacaklardır.

4-Uygulama sınavından sonra sözlü sınava aynı gün İlimiz Müftülüğünde devam edilecektir.

5-Sınavın belirtilen tarihte sona ermemesi  halinde sonraki günlerde sınava devam edilecektir.

Uygulama Sınav Yeri Adresi;

Kütahya Halk Eğitim Merkezi