31.05.2019

Ortaokullar Arası Resim Ve Kompozisyon Yarışması Sonuçları

Öğrencileri Ramazan ayının manevi atmosferi ile daha fazla buluşturabilmek, ortaokul öğrencileri arasında bu yıl Ramazan ayı teması olarak belirlenen infak konusuna yönelik bir farkındalık oluşturmak ve Başkanlığımız gençlik çalışmalarına ivme kazandırmak amacıyla Kütahya İl Müftülüğümüzce Kütahya Vahitpaşa Yazma Eser Kütüphanesi Konferans Salonunda  31.05.2019 tarihinde "Ramazan ve İnfak" konulu "Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması" düzenlendi.

Yapılan yarışma sonunda;

Resim Kategorisinde; Kütahya Ahteri İmam-Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Ömer Lütfi KİBER birinci olurken, Kütahya Ahteri İmam-Hatip Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Ecrin ŞEN ikinci ve Köprüören Tek Termik Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Aslı CAN ise üçüncü oldu.

Kompozisyon kategorisinde ise; Kütahya Ahteri İmam-Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Sebile GÜL birinci, Şule Mete Tetik İmam-Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrenci Zeynep TÜRKOĞLU ikinci ve Ergun Çelebi İmam-Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Zeynep ÖZDEN üçüncü oldu.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere Kütahya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kütahya Şubesi tarafından çeşitli hediyeler verildi.