07.06.2023

İlçemizde 4-6 Yaş Kur’an Kursu 10. Yıl Etkinliği Yapıldı.

İlçemiz Belediye Sinema Salonunda düzenlenen programda Şaphane 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri ile daha önce bu kurslardan mezun olan öğrencilerimiz bir araya geldiler.
Öğrencilerimizin icra ettikleri programa Kaymakam Vekili Özlem DOĞAN hanımefendi, İlçe Müftüsü Salim ÜZÜLMEZ, ilçemiz protokol mensupları, öğrenci ve velilerimiz ile halkımız katıldılar. Programda İlçe Müftüsü Salim Üzülmez Başkanlığımızın eğitim-öğretim programları hakkında tanıtımda bulundu.
Minik yavrularımız Kur’an-ı Kerim tilavet ettiler, ilahi ve şiirler okudular. Programın sonunda ilçemizde okuyan Meslek Yüksekokulu Öğrencisi  gençler yaptıkları palyaço gösterisi ile çocukları doyasıya eğlendirdi.
Öğrencilerimiz ile çektirilen toplu hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.