02.08.2022

Çocuklarla Camide Bir Gün Projesi Temmuz Ayında Gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın çocuklara milli ve manevi değerleri öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve dini bilgiler aktarmak amacıyla uygulamaya koyduğu “Çocuklarla Camide Bir Gün Projesi” ilçemiz Karakür Köyü Camii, Hacıhasanlar Mh. 15 Temmuz Şehitler Camii, Eski Medrese Camii, Özbey Camii, ve Karamanca Köyü Merkez Camiilerinde gerçekleştirildi. Çocuklara İslam Dini’nin temel dini bilgilerini kazandırmak, çocuklarla cami arasındaki bağı güçlendirmek, çocukların cami merkezli etkinliklerle bir araya gelmelerini sağlamak ve arkadaşlık bilincini kuvvetlendirmek hedeflerine matuf uygulanan projeye ilçemizde 5 cami yaklaşık 90 çocuk ile katılım sağladı. Görevlilerimiz nezaretinde camilerde güzel bir vakit geçiren çocuklarımız hem öğrendiler, hem eğlendiler hem de ibadet ettiler. Hayırsever vatandaşlarımız da çocuklara çeşitli ikramlarda bulunarak projeye katkı sundular.