15.03.2024

Ezbere şiir okuma yarışması gerçekleştirdi.

Hisarcık ilçe müftülüğümüz ortaokul öğrencileri arası Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy temalı ezbere şiir okuma yarışması düzenledi. ortaokul öğrencileri yoğun ilgi gösterdiler, Seydi resul İmam Hatip Ortaokulu, Şehitler Ortaokulu, kuthallar Ortaokulu ve Dereköy Ortaokulu öğrencileri katıldılar. Yapılan yarışmada Ümmühan Ceren Özaydın Seydi Resul İmam Hatip ortaokulundan 1.oldu.

Kutluhallar ortaokulundan ikinci öğrenci Kevser Yücel 3. öğrenci Sevgi Taşdemir oldu ve ödüllerini aldılar.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ödül verildi. yarışmada jüri heyetinde ilçe müftüsü Sebahattin Akyol, manevi Danışman Şamil Demir ve öğretmen Seyit Ali Baltacı hocalarımız görev yaptılar.

Yine ortaokul müdürlerimiz katıldı, İmam Hatip lisesi Müdürü Mehmet Köse, Kutluhallar Müdürü Mehmet Bodur, Dereköy müdürü Ali Osman hocamız ve şehitler Ortaokulu'ndan Ramazan hocamız katıldılar.

Öğrencilerimize ve katılımcılara çok teşekkür ediyoruz