06.06.2016

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ

Hisarcık İlçe Müftülüğü 1988 yılından itibaren hizmet vermeye başlamıştır. Toplumu din konusunda aydınlatma görevini ülkemiz genelinde yürütmekte olan Diyanet İşleri Başkanlığımızın taşra teşkilatı bünyesinde hizmet veren İlçe Müftülüğümüz, İlçemiz ve çevresinde din hizmetlerini yerine getirmektedir. Halkımızı inanç, ibadet ve ahlak konularında bilgilendirmek amacıyla cami içi ve dışında birçok etkinlik yapılmaktadır. Cami içi etkinliği olarak vaazlar ve hutbeler, ilmihal bilgilerinin verildiği cami dersleri, mevlid ve hatim merasimleri, kandil gecelerinde ve belli günlerde özel programlar yapılmaktadır. Cami dışında ise belli gün ve haftalara özgü konferanslar, paneller ve çeşitli programlar gerçekleştirilmektedir.Ayrıca Müftülüğümüzün ikinci katında Merkez Kız Kuran Kursu Hisarcık halkına hizmet vermektedir.

YERLEŞİM DURUMU :Müftülüğümüz Cumhuriyet Mahallesi Mezarlık caddesi No:16  bulunan ve mülkiyeti  Türkiye Diyanet Vakfına ait  binada hizmet vermektedir. Bina bünyesinde lojman, toplantı salonu, misafirhane bulunmaktadır. Ayrıca mülkiyeti yine Diyanet Vakfına ait on iki daireden oluşan din görevlileri sosyal konutları mevcuttur.

ARAÇ DURUMU: Mülkiyeti Türkiye Diyanet Vakfına ait 20114 model Ford marka hizmet aracımız bulunmaktadır