05.10.2023

4-6 yaş Kur'an kursu açılışı ve konferans

Mevlidi Nebi ile camiler ve din görevliler haftası münasebetiyle Yenidoğan 4-6 yaş Kur'an kursunun açılışını ilçe kaymakamımız Sayın İsmail Tosun, İl Müftümüz Sayın İrfan açık, belediye başkanımız Sayın Fatih Çalışkan ilçe Müftümüz Sebahattin Akyol, Kurum amirlerimiz, bay, bayan Hisarcik halkımızın katılımıyla gerçekleştirdik. açılışı Kütahya müftümüz İrfan açık'ın duasıyla gerçekleştirdik, kursumuzda 26 öğrenci eğitime başladı ve devam ediyorlar. Öğlenden sonra da İl müftümüz sayın İrfan açık Peygamberimiz iman ve istikamet adlı Konferansı İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirdi. Sayın belediye başkanımız Fatih Çalışkan da camiler ve din görevliler haftası münasebetiyle din görevlisi hocalarımıza yemek ikramında bulundu. programa teşrif eden Sayın kaymakamımıza, İl Müftümüze, Belediye başkanımıza tüm din görevlilerimize, halkımıza çok teşekkür ederiz Rabbim her daim böyle hayırlı hizmetler yapmayı Aziz milletimize nasip eylesin, etkili ve faydalı hale getirsin. Amin....