05.09.2023

"Kariyer Kapısı Staj Seferberliği"

"Kariyer Kapısı Staj Seferberliği" kapsamında İl Müftülüğünün koordinesinde Emet İlçe Müftülüğünce yürütülen Yaygın Din Eğitimi faaliyetlerine stajyer öğrencilerimiz katılım sağladılar.

İlçe Müftülüğü bünyesinde yapılan eğitime stajyer olarak katılan 3 ilahiyat fakültesi öğrencisine İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR tarafından Kurum İçi Tanıtım, Manevi Destek Hizmetleri, Aile ve Dini Rehberlik, Kur'an Kursları, Cami Hizmetleri, Gençlik, Bağımlılık ve Engelli kardeşlerimize yönelik görevli koordinatörlerle yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı.

İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR 3 stajyer öğrencinin güzel bir kazanım sağladıklarını belirterek katılım belgelerini makamında takdim ettier.