17.12.2020

ARKADAŞLARIMIZIN ÇALIŞMALARI BAŞARI BELGELERİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Emet İlçe Müftülüğü daire personelimiz Mustafa ATİLLA, Fatih ÇELİK ve Ramazan ÖZDEMİR, Kuran Kursu Öğreticimiz Esma MİNAZ, Müftülüğümüz Merkez İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarımız Mehmet GÖKDUMAN, Faruk YILMAZ, İsmail ALDEMİR, Yusuf SÖNMEZ ve Yakup BAŞ, Müftülüğümüz Köylerimizde Görevli İmam Hatiplerimiz Ümit TANTUR, Bahattin VURAL, Yunus ALTIN, Süleyman ÖZENLİ, Selahattin ASLANER ve Yusuf TAŞ kendi alanlarında ve özellikle pandemi sürecinde Sosyal Vefa Destek Gruplarındaki çalışmalarıyla vede gerek duyulan her durumda mesai mefhumu gözetmeksizin gösterdikleri samimi ve gayretli çalışmaları neticesinde Kaymakamımız Sayın Hasan ÇİÇEK tarafından takdire layık görülmüşlerdir. İçinde bulunulan pandemi sürecinden dolayı arkadaşlarımıza Başarı Belgeleri İlçe Müftümüz Sayın İsmail ÇINAR Hocamız tarafından müftülük makamında takdim edildi.