30.11.2020

HAFIZLARIMIZ BELGELERİNİ ALDILAR

Emet İlçe Müftülüğümüze bağlı Süleyman Serdaroğlu Hafızlık Erkek Kuran Kursu ve Cevizdere Şehitleri Kız Hafızlık Kuran Kurslarımız her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de hafız yetiştirme hususunda gösterdikleri gayret, çaba ve fedakarlıklarının karşılığını altı hafız öğrencimizin sınavı kazanmasıyla aldılar.

Süleyman Serdaroğlu Hafızlık Erkek Kuran Kursumuzda Ahmet EREL, Harun Beytullah ÇAMURLU ve İsmail Talha ÇAKIR, Cevizdere Şehitleri Kız Hafızlık Kuran Kursumuzda ise Habibe AKKUL, Sümeyye BEKMEZCİ ve Vesile Sena ÖZÇELİK 2019-2020 eğitim öğretim döneminde hafızlığını tamamlayıp sınavda başarılı olarak Hafızlık Belgelerini aldılar. Öğrencilerimize belgelerini İlçe Müftümüz İsmail ÇINAR Hocamız takdim ettiler.

Kuran Kursu hocalarımızı, hafızlarımızı ve onlara her daim destek olan ailelerini tebrik ediyoruz.