22.06.2017

Çocuklar İftarda Buluştu

Kütahya İl Müftülüğümüzün bünyesinde bulunan Mekke Kız Kur'an Kursu'nda eğitim gören öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

Kur'an Kursu Öğreticileri ve öğrenci velilerinin katkılarıyla Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Mekke Kız Kur'an Kursu'nda okuyan yaklaşık 60 öğrenciye iftar yemeği verildi.

Gündüz vakitlerinde cami ve kurslara katılan çocukların iftar sofrasında da bir araya gelmesi velileri memnun etti.

İftar yemeğine katılan 6 ile 15 yaş arasındaki çocukların oluşturduğu manzara görülmeye değerdi.

Kur'an Kursu Öğreticileri, "Amaç, çocukları iftar yemeğinin o muazzam atmosferi ile tanıştırmak ve çocuklarımızın bizler için ne kadar değerli olduklarını onlara hissettirmektir. Bu amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz. Çocuklarımızın memnuniyetleri her hallerinden belliydi. Bizlere bu konuda katkıda bulunan velilerden Allah razı olsun." dedi.