26.12.2016

4-6 Yaş Kuran Kursu Öğrencilerinden Halep'e Yardım

Kütahya Müftülüğüne bağlı olarak çalışan Fuat Paşa 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu öğrencileri derslerinde yaptıkları kumbaralarda biriktirdikleri harçlıklarını Diyanet Vakfının organize ettiği  "Halepte İnsanlık Ölmesin" kampanyasına bağışlayarak 268,5 TL. katkı sağladılar.

Kur'an Kursu Öğreticisi Hatice ZEYBEK' in refakat ettiği öğrenci temsilcileri Ayşe Berra ÖZCAN (5), Ali Emre KARA (5), Halil KARACA (4) ve Elif YİĞİT (5)Müftü Vekili Veysel KÜKREK ve Müftü Yardımcısı Ali Osman ORUM ' a teslim etti. Çocuklarımız biz bu parayı nasıl göndereceğimizi bilemedik, size güvendik ve size emanet ediyoruz dediler.

Bu arada "Halepte İnsanlık Ölmesin" kampanyası çerçevesinde bugüne kadar 172.105,00 TL. si İlimiz Merkezinden olmak üzere İlimiz genelinde toplam 340.000,00 TL. nakdi yardım toplanmıştır