17.11.2020

KASIM AYI AYLIK MUTAD TOPLANTIMIZA KAYMAKAMIMIZ TAYYAR EMRE MAHMUTOĞLU TEŞRİF ETTİLER

Kasım ayı aylık mutad toplantımıza Kaymakamımız Tayyar Emre MAHMUTOĞLU katıldılar.

Şaphane Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu kapsamında görev yapan İlçe Müftülüğümüz personelleri Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Şaphane Sinema Salonunda gerçekleştirilen programa Şaphane Kaymakamı Tayyar Emre MAHMUTOĞLU, İlçe Müftüsü Salim ÜZÜLMEZ, Müftülük personelleri ve Vefa Sosyal Destek Grubu kapsamında görev alan din görevlileri katıldı.

Covid 19 virüsü nedeniyle mesai mefhumu gözetmeden vatandaşa hizmet etmeye devam eden din görevlilerine verilen başarı belgeleri takdim töreninde pandemi süreci ve virüs tehdidi göz önünde bulundurularak maske, sosyal mesafe vb. kurallara uygun bir şekilde bir araya gelen din görevlilerine konuşma yapan Şaphane Kaymakamı Tayyar Emre MAHMUTOĞLU “Din görevlilerimizin bizlerin gözünde ayrı bir yeri vardır. Sizler, yardım elini uzatan, yardıma ihtiyaç duyanlara koşan özverili, gayretli insanlar oldunuz. Olağanüstü bir durum olduğunda aklımıza hocalarımız, camilerimiz geliyorsa sizlerin görevlerinizi tam anlamıyla yerine getirdiğinizi gösterir. Bu süreçte canla başla çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Programda İlçe Müftüsü Salim ÜZÜLMEZ “Vatandaşlarımız sizlere her zaman duacıdır. Özellikle pandemi sürecinde yapmış olduğunuz faaliyetlerinizle çok daha farklı bir hizmet anlayışı ortaya koydunuz. Bu süreçte yoruldunuz, gayret ettiniz ancak bunun elbette manevi mükafaatı büyük olacaktır. Bu günlerin hatırasına bizleri başarı belgeleri ile taltif eden Sayın Kaymakamımız Tayyar Emre MAHMUTOĞLU'na ve zorlu süreçte mesai mefhumu gözetmeden göstermiş olduğunuz gayret ve çalışmalardan dolayı siz değerli meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.