07.10.2020

HEM CAMİDE HEM DE SAHADAYIZ

Devam eden pandemi sürecinde Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve devletimizin diğer birimlerince verilen görevleri en hassas ve samimi gayretleriyle yerine getirmeye çalışan müftülük personelimiz her daim hem camide hem de sahada milletimizin yanında var olduğunu gösterdi.

Korona Virüs süresince Sosyal Vefa Destek Gruplarındaki yapılan çalışmalar ve son zamanlarda karantinaya alınan vatandaşlarımızın kontrolü (İSDEM) açısından yapılan çalışmalar bir kez daha gösterdi ki müftülük personelimiz her alanda ve her anlamda hem cami hem de sahada milletimizin yanında. Tüm bu çalışmalarının yanında personelimiz bu gün ise korona virüs süreci ve alınan önlemlere uyulması noktasına dikkat çekmek üzere Emet İlçe Pazarı girişine bir stant kurdular. Kurulan stantta dağıtılan el ilanlarıyla virüsten kurtulabilmemiz için alınan önlemlerin ne kadar önemli olduğuna dikkat çektiler. Maske, Mesafe ve Temizliğin önemini tekrar tekrar anlattılar. Pazara gelen vatandaşlarımıza maske dağıtımı yaptılar. Vatandaşlarımızın ateşlerini ölçüp dezenfektan sıkarak pazara girişlerini sağlayıp olası bir virüs yayılmasını önlemiş oldular. Çocuklarımızı da unutmayarak onlara da balon ve çeşitli hediyeler dağıttılar.

Bu hafta Emet İlçe Pazarı Girişindeki Stant Faaliyetlerimize İlçe Müftüsü İsmail ÇINAR, Merkez Kaynarca Camii İmam Hatibi (Diyanet Sen Emet Temsilcisi) Kadir TURAN, Merkez Kuşlukkayası Camii Müezzin Kayyımı Süleyman AYDIN, Merkez Yukarı Camii Müezzin Kayyımı Yakup BAŞ ve Müftülüğümüz İdari Destek Personeli Emrah ÇETİNKAYA katıldılar. Bu faaliyetimiz önümüzdeki haftalarda diğer personellerimizin de katılımlarıyla devam edecek.