04.07.2023

AFAD'DAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZE TEŞEKKÜR BELGESİ

06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin ardından ilk günden itibaren bölgeye intikal eden Tavşanlı İlçe Müftülüğü personeli ile hayırsever Tavşanlı halkının destekleriyle AFAD’a ulaştırılan yardımlar dolayısıyla AFAD Başkanlığı tarafından İlçe Müftülüğümüze teşekkür belgesi takdim edildi.
İlçe Müftümüz Mevlüt Hakan ASAN konuyla ilgili olarak; “Hayırsever Tavşanlı halkı adına İlçe Müftülüğümüze layık görülen teşekkür belgesinden dolayı AFAD Başkanlığına teşekkür ediyoruz, 6 Şubat'ta yaşanan depremin  ilk günlerinden itibaren personellerimizle deprem bölgesine intikal ettik. Din Görevlilerimizle  birlikte çalışmalara katıldık. Bununla beraber İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Tavşanlı Şubesi öncülüğünde hayırsever Tavşanlı halkımızın büyük destek ve gayretleri ile AFAD Koordinasyon Başkanlığına yardım tırlarını ulaştırdık. Bu manada çalışmalara katılan personelimize ve hayırsever Tavşanlı halkına teşekkür ediyoruz ” şeklinde açıklamada bulundu.