21.01.2022

4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARIMIZDA ÇİFTE SEVİNÇ

Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören minik öğrenciler karne sevini, velileri de “Oku-Yorum, Çocuğumu Bilinçli Yetiştiriyorum” projesi kapsamında yapılan sınava katılan ve başarı gösterenler de ödül ve belge almanın sevincini yaşadılar.

4-6 Yaş Kur’an Kurslarını ziyaret ederek öğrencilere belgelerini, velilerine de ödüllerini takdim eden İlçe Müftümüz Mevlüt Hakan ASAN; “ Miniklerimiz birinci dönem karnelerini aldılar.

Bu süreçte hem Kur’an-ı Kerim okumayı, hem de dini değerleri yaşlarına uygun bir metotla öğrendiler. Kişisel gelişimleri için ise çeşitli aktivitelerle paylaşma, saygı, sevgi ve hoşgörü gibi güzel hasletler kazandılar. Öğreticilerimizin gayretli ve özverili çalışmaları sayesinde verimli bir yarıyılı tamamlayan kurslarımızda eğitim-öğretim ikinci yarı yılına tüm heyecanı ile devam edecektir” dedi.

Ayrıca; İlçe Müftülüğümüz ve TDV Tavşanlı Şubesi tarafından düzenlenen “Oku-Yorum, Çocuğumu Bilinçli Yetiştiriyorum” projesi kapsamında, aile bireylerine okuma, çocuğa değer verme ve milli manevi değerlere sahip çıkma bilincinin kazandırılması amacıyla 4-6 yaş Kuran kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizin velilerine yönelik Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından Çocuğumu Yetiştiriyorum kitabı okuduktan sonra kitap içeriğinden 08/01/2022 Cumartesi günü Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan yazılı sınava katılan ve dereceye girenlere altın, para ve çeşitli hediyeler verildi.