29.02.2020

“ÜRETİM VE TÜKETİM EKSENİNDE KADIN” KONULU KONFERANS

Tavşanlı İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 29 Şubat 2020 Cumartesi günü Belediye Kültür Sarayı Konferans Salonunda Kadınlar Günü Münasebetiyle “ÜRETİM VE TÜKETİM EKSENİNDE KADIN” temalı konferans düzenlendi.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Meryem ŞAHİN’in konuşmacı olarak katıldığı konferans,
Kavaklı Kız Kuran Kursu öğrencisi Zeynep ARSLANBOĞA'nın Kuran-ı Kerim okumasıyla başladı.
Programın açılışında, Müftülüğümüz Şube Müdürü Yusuf ŞENER, İdlib’de Şehit olan vatan evlatlarına ALLAH'tan Rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diledikten sonra, Devletimize-Milletimize içeriden ve dışarıdan gelecek her türlü saldırıya, Kahraman Güvenlik Kuvvetlerimizin karşı koyabilmesi ve muzafferiyeti için ALLAH(cc)'a niyazda bulundu.
Tavşanlılı hanımların yoğun ilgi gösterdiği Dr. Meryem ŞAHİN'in konferansı, Tavşanlı Müftülüğü Fevziye Hanım Kız Kur’an Kursu Öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerinin ardından sona erdi.