27.12.2019

EVLİLİĞE İLK ADIM SEMİNERİ

Tavşanlı İlçe Müftülüğünce yeni evlenen ve evlilik hazırlıkları yapan çiftlere yönelik “Evliliğe İlk Adım Seminerleri”düzenlemeye devam ediyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığımız Ailenin Kurulması, Korunması ve Güçlendirilmesi Hususunda titiz çalışmalar yapmaya devam etmektedir. Tavşanlı ilçe Müftülüğü olarak bizlerde “Toplumun temelini oluşturan ailenin sağlam temeller üzerine kurulması, aile anlayışının güçlendirilmesi, sağlam, mutlu ve huzurlu bir şekilde devamının sağlanması ailenin ahlaklı bir toplumun inşa edilmesinde en etkili rol oynadığının bilincindeyiz. Bu amaçla İlçe Müftülüğünce düzenlediğimiz “Evliliğe İlk Adım Seminerleri” ile yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftlere sevgi, merhamet, adalet ve emanet bilinci gibi aileyi ayakta tutan değerler hususunda Kur’an ve sünnet ışığında bilgiler veriliyor.

Aralık ayında düzenlediğimiz seminere İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY. Müftülük Şube Müdürümüz Yusuf ŞENER. İlçe Vaizimiz Ali BAKSİ ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Emine ONUK tarafından semineri katılan 5 çifte hayatlarının bundan sonraki bölümünde Kuranı Kerim ve Hz. Peygamber(s.a.v) efendimizin sünnetine uygun bir aile yaşamalarına katkıda sağlayacak önemli bilgiler verildi.

“Evliliğe İlk Adım Seminerleri” aylık ve haftalık gruplar halinde devam edecek. Seminerlere katılmak isteyen evli ve evliliğe yeni adım atacak çiftler Tavşanlı İlçe Müftülüğümüze Müracaat edebilirler.