09.10.2018

SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tavşanlı Müftülüğü tarafından sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle kaynaşmak maksadıyla başlatılan sabah namazı buluşmaları devam ediyor.

İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle kaynaşmak maksadıyla başlatılan sabah namazı buluşmaları vesilesiyle bu hafta Ulu Camiine bir ziyaret gerçekleştirdik. Her hafta pazar günü İlçemizin farklı camilerinde sabah namazı buluşmalarına ve camilerimizi ziyarete devam edeceğiz. Gençlerimizi ve diğer vatandaşlarımızı Camilerimize alıştırmak, milli ve manevi değerlerini benimsetmek için bu hayırlı hizmetleri her zaman devam ettireceğiz. Peygamber Efendimizin (SAV) ifadesiyle Gençlerimizin kalbi Camiye bağlı gençler olarak yetişmesi bizim en büyük arzumuzdur. Bu bağlamda sabah namazı buluşmalarımıza tüm gençlerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz " dedi.