22.04.2024

İZCİLERİMİZİ ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ ZİYARETİ İÇİN YOLCU ETTİK

Diyanet İşleri Başkanlığı Simav Müftülüğü

SİMAV DİYANET İZCİLİK olarak ODUNCUOĞLU CAMİİ İMAM HATİBİ VE DİYANET İZCİ LİDERİ CUMA ALİ TOSUN VE 15 izcisi ile sabah uğurlandı.

Türkiye İzcilik Federasyonunun düzenlemiş olduğu Türkiye geneli toplam 3.000 izci ile Çanakkale Eceabat Kocadere köyü kırsalında 5 günlük ÇANAKKALE 57. Alay Sehitlerini Anma Milli Bilinç Kampına katılım sağlıyor.

Çocuklarımıza geziden çok eğitim ve öğretim amaçlı yapılan bu kamp milli ve manevi duyguların ön planda olduğu o mübarek ecdadımızın yaşadığı tüm cefayı öğrenerek anlayarak yaşayarak 5 gecelik bir kamp yapacaklar. Yeme içme ve tüm ihtiyaçlarını kendi imkanlarıyla yapacaklar.

Sabah saat 8:30 da SİMAV DİYANET İZCİ EVİNDEN İlçe Müftümüz sayın Hasan Serçe hocamızın duaları ile yolculuğa başladılar.