19.04.2024

GENÇLİK HİZMETLERİ EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Başkanlığımızca geleceğimizin teminatı gençlerimizin dini ve milli değerlerle yetişmeleri amacıyla gençlik koordinatörleri, manevi danışman ve izci liderleri rehberliğinde gerçekleştirilen eğitsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler vb. gençlik hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğini artırmak amacıyla ilimiz ve ilçelerimizde Gençlik Koordinatörü, Manevi Danışman ve İzci Lideri olarak görev yapan personelimize yönelik "Gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri" düzenlendi.

Açılışını İl Müftümüz Dr. İrfan AÇIK'ın yaptığı seminer Simav İlçe Müftülüğü İlçe Gençlik Koordinatörü Necati Keleş, Kız Gençlik Koordinatörü Kadriye Çakmak, İlçe Vaizimiz Bayram Maraşlı, Manevi Danışmanlarımız Mustafa Esen, Emin Dönmez, Osman Aslan ve İzci Liderimiz Cuma Ali Tosun ve il ve ilçelerdeki gençlik koordinatörlerimiz ve manevi danışmanlarımızın katılımıyla iki gün sürdü.