04.11.2021

SİMAV MÜFTÜLÜĞÜ VE TÜRKİYE DİYANET VAKFI SİMAV ŞUBESİ BURS İLANI

İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Simav Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere bir defaya mahsus burs verilecektir. Söz konusu burs planı ile ilgili ilçe Müftümüz Muhammed AYDIN şu açıklamalarda bulundu.

“Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak gerek ülkemizde gerek Dünyanın farklı coğrafyalarında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı yapılmaktadır. Bizler de Simav İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Simav Şubesi olarak imkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahibi öğrencilere burs yardımında bulunuyoruz.

Geçtiğimiz 2 yıl eğitim bursunu DİTİP Paris Din Hizmetleri Ateşesi olan Bahtiyar KARGIOĞLU hocamız göndermişti. Yine bu yıl Lyon Ateşeliğinde görevine devam eden Bahtiyar KARGIOĞLU hocamız oradaki hayırsever vatandaşların emanetlerini bizlere ulaştırdı biz de 3 yıldır düzenli olarak bu bursu ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Lyon Din Hizmetleri ateşemiz, kıymetli dostum Bahtiyar Kargıoğlu hocama ve din gönüllüsü çalışma arkadaşlarına ayrıca teşekkür ederim.

Ayrıca şunu da ifade etmek istiyorum ;Gönül ister ki Simav’lı her üniversite öğrencimize yardımcı olalım maalesef imkanlarımız sadece buna elverdiği için ihtiyaç sahibi öğrencilere vermeye çalıştık. Bu konuda bize güvenen bize destek veren, fitresini, zekatını, sadakasını, bağışını bize emanet eden bütün hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Öğrencilere bu eğitim öğretim döneminde başarılar diliyor Dine Diyanete, Vatana Millete hayırlı evlat olmalarını Cenab-ı Hak’ tan niyaz ediyoruz”.

Burs ile ilgili şartlar aşağıdaki formda yer almaktadır.

Fotoğraf açıklaması yok.