24.09.2021

Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursları Duyurusu

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, din hizmetleri sınıfında imam hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticisi hafız personelin Kur'an-ı Kerimi usulüne uygun ezbere okuyabilmelerini sağlamak,din hizmetlerinde büyük bir öneme sahip olan hafızlıklarını pekiştirmek, aşır okuma tavırlarını geliştirmek amacıyla mahallinde İl/İlçe Müftülüklerince Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu düzenlenebilmesi ilgi olurla uygun görülmüştür.

Bu itibarla;

1. Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursları yazımız ekinde gönderilen Ek-1 talimat ve Ek-2'deki program doğrultusunda Ramazan ayı dikkate alınarak 04 Ekim 2021-25 Mart 2022 tarihleri arasında İl/İlçe Müftülüklerince düzenlenecektir.

2. Kurslar, il/ilçe merkezlerindeki personele yönelik salgınla ilgili gerekli tedbirleri alarak yüz yüze veya çevrim içi eğitim şeklinde; merkeze uzak yerlerdeki personele yönelik ise çevrim içi eğitim şeklinde düzenecektir.

Son başvuru tarihi 28.09.2021 tarihi olup, detaylı bilgi için aşağıdaki dosyaya tıklayınız.

İlanen duyurulur.