15.01.2024

PERSONELİMİZE YÖNELİK (ERKEK PERSONEL ARASINDA "19. HAFIZLIK VE KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA" ile KADIN PERSONEL ARASINDA "9. HAFIZLIK ve KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA" YARIŞMASI

2024  yılı  Camiler  ve  Din  Görevlileri  Haftası  kutlama  etkinlikleri  çerçevesinde;  Başkanlığımız personelinin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri, hizmet süresince kendilerine güven  duymaları,  hafızlıklarını  pekiştirmeleri  ve  Kur'an-ı  Kerim'i  güzel  okuma  ve  anlama  becerilerini geliştirmeleri amacıyla, merkez ve taşra teşkilatında vaiz ve üstü unvanlarda görev yapanlar hariç erkek personel arasında "19. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" ile kadın personel arasında "9. Hafızlık ve  Kur'an-ı  Kerim'i  Güzel  Okuma"  yarışmaları  ilgi  onay  gereği  başkanlığımız  koordinesinde gerçekleştirilecektir.

Müracaatlar İlçe Müftülüğümüze yapılacaktır.

Yarışma Takvimi Müracaat Tarihi: 05 Şubat - 08 Mart 2024

Başkanlık merkez, merkez ilçe ve ilçe, dini yüksek ihtisas ve dini ihtisas merkezlerinde ki yarışmaların son tarihi: 31 Mart 2024

İl yarışmalarının son tarihi: 16 Haziran 2024 Bölge yarışmalarının yapılacağı tarih: 1-4 Temmuz 2024

Türkiye finalinin yapılacağı tarih: 23 Ağustos 2024