19.01.2023

2023 Yılı İlk Personel Toplantısı Yapıldı

Her ay mutat olarak yapılan Din Görevlileri Toplantısı bu ay Müftülük Külliyesinde yapıldı. 2018 yılı ortasında temeli atılan Müftülük Külliyesi , 28 Şubat 2022 tarihi itibarı ile hizmete açılmış, konferans katı hariç  bitirilmiş idi.

"Salon Külliye " isimli,  400  kişi kapasiteli  salon, konferans, çalıştay ve gençlik çalışmaları başta olmak üzere  ilimizde birçok sosyo-kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Bugün yapılan din görevlileri toplantısı ile hizmete alınan salonumuz,  kullanım kolaylığı, fuaye alanı ve teknolojik özellikleri ile misafirlerden tam puan aldı.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş; " Sayın  müftümüz  Dr. Hüseyin Hazırlar tarafından 2018 yılı ağustos ayında başkanımız Prof.Dr. Ali Erbaş hocamızın teşrifi ile temeli atılan, hayırsever Kütahya'lı kardeşlerimiz , din görevlilerimiz ve TDV Kütahya Şubesinin organizesi ile hizmete açılan bu mekanda çok güzel etkinlikler ve  hizmetler olacak  inşaallah " dedi.