25.11.2021

İlçe Müftüleri Toplantısı Simav'da Yapıldı

Her ay mutad olarak yapılan ilçe müftüleri toplantısı bu ay Simav ilçesinde yapıldı. 12 ilçe müftüsü ile il müftü yardımcıları ve şube müdürlerinin katıldığı toplantıya il müftüsü Hüseyin Demirtaş başkanlık etti.

Toplantıda cami hizmetleri, bağımlılıkla ve şiddetle mücadele, gençlik hizmetleri, Kudüs ziyaretleri başta olmak üzere diğer dini ve idari konular görüşülüp karara bağlandı.

Simav Diyanet Gençlik Merkezinde yapılan program sonrası veda programı yapıldı. Veda programında şube müdürleri adına Gürsel Bayram, ilçe müftüleri adına Gediz Müftüsü Nurullah Koçhan, il müftü yardımcıları adına Mustafa Karaman birer konuşma yaptılar ve duygularını paylaştılar.

İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş yaptığı konuşmada müftü Muhammed Aydına simav ilçesindeki hizmetleri için teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Programın sonunda müftü Muhammed Aydın teşekkür ve veda konuşması yaptı. Müftü Aydın, müslümanların aralarında veda değil helalleşme olacağını belirterek helallik istedi ve program ve katılın için teşekkür etti.

İl Müftüsü Demirtaş, müftü Aydın'a hediye takdiminde bulundu. Veda ve toplantı programı Gölcük Tabiat parkındaki buluşma sonrası sona erdi.