03.06.2021

Etkili Hutbe Sunumu Yarışması İl Finali Yapıldı

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında din görevlilerine yönelik düzenlenen “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” nın İl Finali Kütahya’da yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla 2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle din görevlileri arasında düzenlenen “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” il birincisi belli oldu.

Kütahya Merkez Emir Sultan Kur’an Kursu Salonunda pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen yarışmada aşağıda bilgileri bulunan personel 1. olarak İlimizi bölge yarışmalarında temsil etmeye hak kazanmıştır.

İl Birincisi
Harun ÇALTIKOĞLU- Osmaniye Köyü 4/B İmam-Hatibi Altıntaş/Kütahya