04.05.2021

2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası İl Birincileri Belli Olduu

Diyanet İşleri Başkanlığınca Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla 2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle erkek ve kadın din görevlileri arasında düzenlenen "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmaları Kütahya İl Birincileri belli oldu.

Kütahya Merkez Emir Sultan Kur’an Kursu Salonunda pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen yarışmada aşağıda bilgileri bulunan personel 1. olarak İlimizi bölge yarışmalarında temsil etmeyi hak kazanmışlardır.

Hafızlık Yarışması İl Birincisi (Erkek)

Hasan ORUÇ Uzman İmam Hatip Yeşil Camii-Merkez-Kütahya

Hafızlık Yarışması İl Birincisi (Kadın)

Esma KOÇ 4/B Kur'an Kursu Öğreticisi Cevizdere Şehitleri Kur'an Kursu-Emet-Kütahya