18.09.2020

İl Müftü Yardımcısı Mehmet ARSLANER'e Veda Programı

Kütahya Il Müftülüğünde 3 yıldan bu yana görev yapan İl Müftü Yardımcısı Mehmet Arslaner, Gaziantep İl Müftü Yardımcılığına atandı.
Görev süresi boyunca ilimizde müftülük hizmetlerinde etkin ve verimli çalışmalar yapan Mehmet Arslaner için düzenlenen veda programında konuşan İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş şunları söyledi:
"Değerli müftümüze hizmetleri icin çok teşekkür ediyorum. Kendisi hem insani ve hem de idari tavır ve tarzı ile müftülük hizmetlerinde örnek alınacak bir kardeşimiz. Buradaki bir cok inşâî hem de irşadî hizmetlerde arkaplanda diğer arkadaşlarımızla birlikte özverili çok gayretleri oldu. Gaziantep ilimizde de çok güzel hizmetler yapacağına eminim. Memleketi Hatay iline de böylece yaklaşmış oldu. Ailesi ile birlikte bundan sonraki hayatında mutluluk ve başarılar diliyorum.
Diğer taraftan Müftülük şeflerimizden Mustafa Gülkanat kardeşimize de Evliya Çelebi Egitim merkezindeki yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.
İl Müftüsü Demirtaş, kurumumuzun iki degerli hizmet insanına, teşekkür plaketi verdi.
Pandemi sebebi ile snırlı sayıda personelin katıldığı veda toplantısına, il müftülüğü daire personeli, ilce müftüleri, sendika ve stk temsilcileri katıldı.