17.08.2020

18.08.2020 Tarihli Vhki, Bekçi, Aşçı ve Hizmetli Alımı Sınav Tarih ve Yeri Duyurusu

İlimiz Müftülüğü ve İlçe Müftülüklerimizde münhal bulunan Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ile Yardımcı Hizmetler (Bekçi, Hizmetli ve Aşçı) kadroları için;

1-Uygulama sınavı 18.08.2020 tarihinde saat 09:30’da Kütahya Halk Eğitim Merkezinde yapılacaktır.

2-Uygulama sınavında kullanılan bilgisayar klavyeleri q (Q) olduğundan dileyenler kendi klavyeleri ile sınava katılabilecektir.

3-Müracaatçılar sınav yerlerinde belirtilen tarih ve saatte kendi imkanlarıyla hazır bulunacaklardır.

4-Uygulama sınavından sonra sözlü sınava aynı gün İlimiz Müftülüğünde devam edilecektir.

5-Sınavın belirtilen tarihte sona ermemesi  halinde sonraki günlerde sınava devam edilecektir.

6-Yardımcı Hizmetler (Bekçi, Hizmetli ve Aşçı) kadroları için Sözlü Sınavı 18.08.2020 Tarihinde Saat 13:30’dan sonra

Uygulama Sınav Yeri Adresi;

Kütahya Halk Eğitim Merkezi