15.03.2019

Biz Bir Aileyiz, Ailece Camideyiz

Üç ayların ilk cuma gecesinden başlayarak her cuma gecesini, daha iyi değerlendirmek maksadıyla düzenlenen “Biz bir aileyiz, Cuma gecesi ailece camideyiz” program İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR’ın katılımı ile Parmakören mahallesinde gerçekleştirildi.

Ulu Cami görevlileri M Ali SARI ve Beyti HAYLAZ’ın okuduğu ilahi ve kasideler ile başlayan ve gençlerin ile çocukların yoğun ilgi gösterdiği programda bir konuşma yapan il Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR; Üç ayların mübarek bir zaman dilimi olduğunu belirterek; ”Mübarek aylar, müslümanların maneviyatı daha derinden yaşadığı, kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği; birlik, beraberlik ve yardımlaşmanın arttığı müstesna zaman dilimleridir.” dedi.

Bu tür programların her hafta farklı bir camide devam ettiğini belirten İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR, konuşmasını; “Bütün halkımızı Cuma’nın bereketinden istifade etmeye davet ediyorum” diyerek tamamladı.

İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar programa gösterilen ilgiden dolayı, başta cami görevlileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. “Biz Bir Aileyiz, Ailece Camideyiz” programı, İl Vaizi Yahya ÖZEN’in yaptığı dua ile sona erdi. Programdan sonra İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR Parmakörenli gençlerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti.