18.02.2021

24.02.2021 Tarihli Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Şoför ve Bekçi Alımı Sınav Tarih ve Yeri Duyurusu

İlimiz İlçe Müftülüklerimizde münhal bulunan Genel İdare Hizmetler Sınıfı (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve Şoför) ile Yardımcı Hizmetler (Bekçi) kadroları için;

1- Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Uygulama sınavı 24.02.2021 tarihinde saat 10:30’da Kılıçarslan Lisesinde yapılacaktır.

2-Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni uygulama sınavında kullanılan bilgisayar klavyeleri (Q) olduğundan dileyenler kendi klavyeleri ile sınava katılabilecektir.

3-Müracaatçılar sınav yerlerinde belirtilen tarih ve saatte kendi imkanlarıyla hazır bulunacaklardır.

4-Uygulama sınavından sonra sözlü sınava aynı gün İlimiz Müftülüğünde devam edilecektir.

5-Sınavın belirtilen tarihte sona ermemesi halinde sonraki günlerde sınava devam edilecektir.

6-Genel İdare Hizmetler Sınıfı (Şoför) ve Yardımcı Hizmetler Sınıfı (Bekçi) kadroları için Sözlü Sınavı 24.02.2021 Tarihinde Saat 10:30’da İl Müftülüğünde yapılacaktır.

Uygulama Sınav Yeri Adresi;

Kılıçarslan Lisesi

(Alipaşa Mah. Abdurrahman Karaa Bulvarı No:14 Merkez/KÜTAHYA)