25.10.2021

"CAMİYE VEFA" TEMALI KOMPOZİSYON VE RESİM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

"CAMİYE VEFA" temalı kompozisyon ve resim yarışmasına katılan öğrencilere ödülleri verildi.
Şaphane İlçe Müftülüğü Gençlik Merkezinde pandemi kurallarına uygun bir şekilde düzenlenen ödül töreninde, İlçe Müftümüz Salim ÜZÜLMEZ dereceye giren öğrencilere ve yarışmaya katılım sağlayan diğer öğrencilere ödüllerini takdim etti.

TDV Şaphane Şubesi tarafından kendi kategorisinde birinci olanlara 200 TL, ikinci olanlara 150 TL, üçüncü olanlarada  100 TL ve yarışmaya katılan diğer tüm öğrencilere 50'şer TL para ödülü ile Diyanet İşleri Başkanlığımız Yayınlarından bazı kitaplar hediye edildi.

Liseler arası kompozisyon yarışmasında İlçe birincisi olan Şaphane Anadolu Lisesi Öğrencisi Kasım KANAT ve Ortaokullar arası resim yarışmasında İlçe birincisi olan Şehit Ömer HALİSDEMİR Ortaokulu Öğrencisi Elif Naz ONUR İl elemelerinde ilçemizi temsil etmeye hak kazanmışlardır.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder, İlçemizi temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimize başarılar dileriz.