04.03.2021

CAMİ GÖREVLİLERİ ÇOCUKLARLA ÇEVRİMİÇİ BULUŞUYOR PROJESİNE KATILAN ÖĞRENCİLERE HEDİYELER VERİLDİ

"Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrim İçi Buluşuyor" Projesine Katılan Öğrencilere Hediyeleri Verildi.

Şaphane merkez ve köylerindeki camilerde, din görevlileri çocuklarla çevrim içi iletişim şeklinde programlar gerçekleştirdi.

Başkanlığımız tarafından "Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrim İçi Buluşuyor" projesi kapsamında, din görevlilerimiz, çocuklara milli ve manevi değerlerini öğretmek, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve dini bilgiler aktarmak amacıyla, 25 Ocak-12 Şubat 2021 tarihleri arasında hafta içi her gün çevrim içi olarak öğrencilerle bir araya geldi.

Şaphane İlçe Müftülüğümüz tarafından "Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrim İçi Buluşuyor" Projesine katılarak eğitimi tamamlayan 90 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

İlçe Müftüsü Salim ÜZÜLMEZ, çocukların ve gençlerin geleceğimizin teminatı olduğunu vurgulayan konuşmasında “çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalıyız, onları İslam ahlakı ile yetiştirmek için büyük gayret göstermeliyiz” dedi. Ayrıca Müftümüz, çocuk ve gençlerle çevrimiçi bir araya gelen ve onların yetişmesine büyük katkı sunan din gönüllüsü hocalarımıza teşekkür ederek, projeye katılan öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.