27.10.2020

İLÇE KAYMAKAMIMIZA MEVLİD-İ NEBİ ZİYARETİ

İlçe Kaymakamımıza Mevlid-i Nebi Ziyareti.

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Şaphane İlçe Müftüsü Salim ÜZÜLMEZ ve beraberindeki heyet Şaphane Kaymakamı Tayyar Emre MAHMUTOĞLU'nu makamında ziyaret ettiler.

İlçe Müftüsü ve beraberindeki heyet Kaymakam Bey'in Mevlid Kandillerini tebrik ettiler. Akabinde İlçe Müftüsü ÜZÜLMEZ: "Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından bu sene 26 Ekim-01 Kasım 2020 tarihleri arası Mevlid-i Nebi haftası olarak belirlenmiş olup, hafta "Hz. Peygamber ve Çocuk" temasıyla kutlanacaktır" dedi. Hafta boyunca yapılacak faaliyetler ve programlar hakkında Kaymakam Bey'e bilgi verilerek Mevlid-i Nebi haftasının teması olan, Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan "Peygamberimiz ve Çocuk" adlı kitabı İlçe Kaymakamımıza takdim edildi.

İlçe Kaymakamımız Tayyar Emre MAHMUTOĞLU ziyaret vesilesiyle herkesin Mevlid Kandilini ve Mevlid-i Nebi haftasını tebrik etti. İlçe Kaymakamımız Mevlid-i Nebi Haftası boyunca yapılacak program ve faaliyetlerin başarılı geçmesini dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.