20.05.2020

Din Görevlileri Kan Bağışında Bulundu.

Ramazan ayının arefesinde Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından başlatılan Kan Bağışı Kampanyasına, İlçe Kaymakamı Tayyar Emre MAHMUTOĞLU, İlçe Müftüsü Salim ÜZÜLMEZ, İlçe Kurum Amirleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaşın iştirakiyle katılım yüksek oldu.

İlçe Müftüsü Salim ÜZÜLMEZ, kan bağışında bulunmanın Allah katında değerli bir faaliyet olduğunu, Kur’an-ı Kerim’de bir hayat kurtarmanın tüm insanlığı kurtarmakla eşdeğer olduğunun ifade edildiğini, Allah’ın insanı en değerli varlık olarak nitelendirdiğini, dolayısıyla kan bağışında bulunmak suretiyle bu en değerli varlığa, insanoğluna yapılabilecek en güzel iyiliklerden birinin icra edildiğini ifade etti.

Bu ve benzeri iyilik hareketlerine her fırsatta katılım sağlamakla yeryüzünde iyiliği yaymanın ve hakim kılmanın mümkün olduğunu vurgulayan İlçe Müftüsü Salim ÜZÜLMEZ, çok sayıda katılım ile örnek olan Din Gönüllülerine teşekkür etti.